Totalul afișărilor de pagină

marți, 26 ianuarie 2016

vorbind despre O NOUA PARADIGMA 4



Dupa cum bine stim, toti suntem UNA, dar si UNICITATI, experimentand o anume ecuatie de viata, asa cum noi ne-am creat-o, constient sau ...mai putin. Evident ca nu poate arata la fel, din  atatea motive incat nici sa ni le imaginam nu am putea. Este chiar miracolul vietii care garanteaza acest lucru, irepetabilitatea.
Ca atare si nivelul fiecaruia de maturizare si de vibratie sunt unice.
Si chiar NU E NIMIC DE DISCUTAT despre asta. Cand insa vorbim de o schimbare de asemenea amploare, sustinerea fiecarei individualitati CONTEAZA!
Am facut un print de pe un forum dedicat implementarilor acestei viziuni, cu dispunerea geografica. Fiecare dintre ei sunt interesati atat de teoria cat si de experimentarile tehnologice si le impartasesc intre ei. Este una din conditiile recomandate de Keshe, punerea in comun a ORICE, cunoastere/experiment/rezultate/dispozitive/poze sau filme.
Desigur participarea pe astfel de forumuri este limitata SI DIN MOTIVE DE LIMBA, asta motivand probabil lipsa pe areale destul de largi inca. Mai sunt desigur si alte considerente, pe care nu le pomenesc aici.
Cert este ca NIVELUL DE CONSTIENTZA a operat automat, pe principiul rezonantei-un principiu de baza si in tehnologiile Keshe.
Una din prioritatile propuse prin aceste tehnologii este ca, prin mijloace simple, dar ALINIATE cu modul in care chiar UNIVERSUL lucreaza, sa ajute la eradicarea suferintei de orice fel si a lipsurilor, atat in domeniul asigurarii energiei cat si sanatatii si alimentatiei, in special in zonele foarte sarace in mijloace.
Este si motivul pentru care Fundatia Keshe produce aceste dispozitive magrav de putere relativ mica, in prima faza. 
Directiile in care se cerceteaza sunt foarte diferite, dar ca productie de serie doar acestea au fost lansate deocamdata. Insa baza nu o reprezinta productia fundatiei ci replicarea dispozitivului direct de catre cel interesat. In acest fel, devenim NU UTILIZATORI de tehnologie vanduta conform vechii paradigme ci COCREATORI CONSTIENTI, direct interesati si responsabili.
Mai mult, ne este sugerat ca niciodata sa nu construim un singur dispozitiv ci minim doua, unul facandu-l cadou unui alt om. Prin chiar acest gest de daruire, dispozitivul creat va fi mai eficient! Nu pare interesant?
Apoi, in pretul la care fundatia vinde aceste dispozitive, specifica limpede ca o treime este pretul propriu, o alta destinata unuia care nu are bani sa-si procure unul, din tara ta si o a treia plateste unul pentru un om din zonele defavorizate. Pare o alta paradigma?
Ca tehnologie...lucrurile sunt...complicat de simple! Doar TREBUIE sa ne aliniem inteligenta cu cea a Creatorului. Materialele sunt la indemana toate iar eu ii spuneam unei bune prietene ca este o tehnologie "unisex", in sensul ca nu conteaza abilitatile tehnice si formarea, chiar daca unele notiuni de electricitate vor fi necesare.
Adevarata provocare o vor cunoaste exact cei bine "pregatiti", cei "doxati" cu cunoastere a vechilor tehnologii. Desi ar parea un mare avantaj sa fi profesionist, e un mare handicap sa fi adanc conditionat si foarte increzator in toate tipurile de aparate de masura si control. Ele toate sunt construite de catre intelect si functioneaza exact in limitele...creatorului lor.
Nu sunt adeptul cultului pentru cineva si deci nici Keshe nu este decat la fel ca noi, dar ii recunosc atat vibratia cat si meritele.
Sa fim iubire!
Lucrarile de baza ale lui Keshe, privind noua viziune, pot fi luate de aici :

Niciun comentariu: