Totalul afișărilor de pagină

marți, 9 februarie 2016

ACUM...in calculator!

Principala "proprietate" a oricarui echipament procesare date este ca opereaza in timp  real, adica ACUM. Functie de frecventele la care are acces, intre comanda si procesare timpul este direct proportional mai scurt. Valabil pentru TOATE COMPONENTELE SI ETAJELE echipamentului, deci si pentru pixelul de pe monitor, adica personalitatea in jocul manifestarii. Nici nu imi pot imagina cum ar arata imaginea de mai sus daca pixelii...s-ar mai gandi un pic! Fiecare cum i s-ar nazari! Fiecare TREBUIE sa treaca prin contexte si conjuncturi foarte diverse si sa "imbrace" diferite roluri de culoare, schimband mereu relatiile cu cei din jur. Asa este experienta MANIFESTARII, unde chiar nu prea ai ce sa schimbi-ca pixel.
Din faptul ca acest minunat calculator al mintii Universale este holografic, personalitatea aflata in manifestare insa este, la randul ei, un intreg "calculator", cu toate functiile similare Intregului. Diferenta o face doar...frecventa in care se manifesta constiinta. Ca atare, la frecventa planului manifestarii, constiinta coborata in corp are exact libertatea unui pixel de pe monitor. De aici conceptul de constiinta "prabusita in materie". Pe masura ce apare "constientza" apare si "multidimensionalitatea" in constiinta. Iarasi diferenta este data de nivelul la care constiinta incepe sa vibreze, diferit de cea a planului manifestarii. Parte din constiinta vibreaza cu planul, asigurand manifestarea iar parte incepe sa exploreze alte dimensiuni vibrationale. Pe masura ce individualitatea incepe sa capete experienta si vibratia constiintei creste, apare din ce in ce mai limpede ca prezenta in plan poate fi gestionata si cu o din ce in ce mai mica participare a constiintei in materie. Desigur aceasta escaladare a multidimensionalitatii uneori se face cu perceptia unor nivele de "instabilitate" in corp.
Raportul dintre "cantitatea" de constiinta ramasa sa sustina manifestarea si cea eliberata pentru explorarea multidimensionalitatii fiintei este un raport dinamic si oscilant la inceput, iar ca parametru poate fi masurat cu algoritmul "constiinta in corp fizic", unul din parametrii importanti pentru intelegerea nivelului real de maturitate la care individualitatea a ajuns. 
Functiile acestui "pixel" aflat pe monitorul manifestarii Creatiei doar par a fi cele de pe monitor si cele ADEVARATE, corespunzand locului UNIC destinat fiecaruia in marele puzzle, se vor revela abia cand individualitatea aflata in experienta si-a eliberat cat mai mult din prabusire catre restul dimensiunilor-infinite de altfel. 
Si cum despre "soarta" fiecarui pixel abia "programatorul" iti poate povesti, este necesar SA DEVII PROGRAMATORUL, pentru a intelege tot mecanismul.
Cata vreme te consideri doar punct in manifestare, TOTUL fiind doar univers mental, chiar asta vei si fi, nimic nu ti se poate refuza iar experienta va confirma ca...chiar ai avut dreptate. 
Pentru a ajunge sa fii programator/creator constient, constiinta va trebui sa devina constienta de ea insasi (multidimensionalitatea initiala) 

Niciun comentariu: