Totalul afișărilor de pagină

duminică, 14 februarie 2016

esente grafice...

Sa ne apropiem timid de tehnologia Keshe, plecand de la scurta secventa muta de mai sus. Ea sintetizeaza cele cateva concepte de baza despre sensuri si corespondente, despre camp si Plasma (asa cum este inteleasa aici). Trebuie acceptat ca anumite notiuni sunt numite cu termeni similari, avand semnificatie diferita, dar este dificil sa mai imbogatim toate dictionarele  cu noi termeni, inventati.
"Nano" aici nu se refera decat exact la ordinul de marime (dimensiune) a particulelor si nu are nimic comun cu ceea ce noi urmaream a fi nanotehnologia. Vor aparea si termeni noi (GANS), cu care ne vom familiariza pe parcurs. Keshe spunea pe undeva ca atunci cand ne vom intelege propria functionare vom intelege si Universul si pricipiile acestei viziuni, "noi" doar pentru intelectele noastre. Si evident reciproca...in sensul ca intelegand principiile ne va ajuta sa ne cunoastem/intelegem propria functionare. Si firesc de altfel, deoarece este o viziune absolut integratoare, indiferent scara/nivelul la care ne-am raporta. 
Eu sugerez sa avem atentia necesara si indrazneala de a merge ceva mai departe de ceea ce el EXPLICIT SPUNE, deoarece si asa pozitia sa este destul de dificila pentru a-si asuma...si mai mult! Cum si el spune, TOTI si FIECARE suntem capabili sa completam si sa cream si mai cu seama sa "vedem" dincolo de ce este limpede formulat. Chiar abordarea cu prudenta exagerata a diverselor aspecte, in principal legat de relatia de contact cu aceste componente, rezulta limpede din conjuncturile si neasumarile uzuale. Mai jos am postat doua imagini, nu ca sa explic CE ANUME REPREZINTA EXACT, ci doar ca subiect de meditatie. Ce anume va sugereaza?...






Niciun comentariu: