Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 13 februarie 2016

frecventele in creatie...2

Spuneam ca subiectul "frecvente" nu ar putea fi epuizat intr-o biata postare si mi-a "iesit in cale" un .gif care sa ma provoace. El sintetizeaza preocuparile celor care exploreaza de ceva vreme cimatica, adica studiul benzii de frecventa a sunetelor audibile asupra "materiei". Desigur nu numai granulele de nisip pe o placa creeaza dovezi incontestabile ale faptului ca sunetul/mantra/cuvantul AU PUTEREA de a modifica modul in care "lumea materiala" se configureaza, dar si lichidele, apa...
Prin modularea frecventelor s-au obtinut configuratii ale mandalelor, dar si desene care reproduc imagini ale viului, la diferite scari...Cele doar cateva frecvente prinse in imaginea alaturata schiteaza mica parte din varietatea de corespondente ce apar intre o frecventa/sunet si ce aduce ea in manifestare, aparent din...nimic. Daca reusim sa intelegem insa ca frecvente sunt si gandurile dar si sentimentele si nu mai putin emotiile, ca frecventa lor este MUULT MAI MARE decat banda audibila si deci MULT MAI PRODUCTIVE IN efecte asupra pretinsei fizicalitati, ca granulele de nisip sunt particule mari, in schimb molecula apei este foarte mica si capacitatea ei de a memora infoenergii este fantastic de mare (si sustinuta in timp foarte indelungat-verificat de mine, si sase luni) iar noi ca si entitati IN TRUP, ca si tot restul "viului" este cladit pe un mare procentaj de apa, ne putem imagina CAT DE DEZASTRUOASE SUNT constructiile noastre mentale dar si sentimentele si emotiile care ne bantuie, uneori fara control sau constientza. Primele "victime" ale emisiilor noastre subtile sunt propriile noastre "structuri biologice", care la nivel de celula/tesut/organ vor fi obligate sa faca fata unor presiuni/tensiuni de ordin infoenergetic imposibil de descris in cuvinte. Este si motivul pentru care meditatia/starea de pace/rugaciunea/starea alpha sunt profund vindecatoare. Vibratia IUBIRII, si ea TOT O FRECVENTA, continand armonia Creatiei, a Sursei!  A FII IUBIRE este STAREA cea mai corecta, in acord vibrational cu Sursa, protectia DE LA SINE, in raport cu absolut...orice!
Ne putem deschide mintile suficient ca sa putem intelege de ce "iubeste-ti dusmanul!", de ce STAREA TA conteaza, si mai putin CE ANUME FACI. Puterea de a modifica "lumea/experienta" prin fapte este infinit de mica in raport cu ceea ce modifica starile noastre, chiar daca PARE (evident din neatentie/necunoastere/neintelegere sau/si neacceptare) ca lucrurile sunt exact invers. Este absolut degeaba un gest de compasiune sau/si daruire daca in spate sunt sentimente/emotii de vibratie joasa. Ele, vibratiile emise, dau cu adevarat atat masura cat si rezultatul care NOUA NI SE INTOARCE. (rezonanta garanteaza asta si e Lege in Creatie)
Constiinta faptului ca NIMIC NU NE APARTINE, ca de fapt PRIN NOI si nu noi vehiculam contexte de joc sau mijloace ale jocului, va face ca experienta sa isi creasca nivelul calitativ, pentru toti participantii.
Intelectele multora nu au capacitatea de a intelege inca cat de inalt e mesajul lui Keshe si prefera sa judece ceea ce nu inteleg sau nu accepta. Recomandarea  lui REPETATA ADES de a ne constitui constient (oricum suntem! )PARTE din ceea ce cream, de a vibra inalt si de a nu pune scopul inaintea intentiei si starii sunt atat de esentiale incat inca destul de putini o inteleg. De  aici si simplitatea de a fi considerat escroc. Cum sa accepte intelectul ca poate fi ceva mai presus de nivelul de vibratie accesibil lui!?
Intelectul, atunci cand nu este o inteligenta REACTIVA, poate deveni o unealta foarte buna, dar ea insasi limitata de propria vibratie, specifica planului pe care ea il poate gestiona. In calculator toate sunt procesoare de date, dar nu ne poate trece prin cap sa inlocuim procesorul de imagine cu cel de sunet...sper! Ele lucreaza in moduri si la frecvente diferite, specifice intentiei cu care au fost create. Asa si in cazul intelectului, poate gestiona jocul la nivel de pixel, si asta in limitele stranse rezultate din comenzile pe care fiecare le primeste din "nivelele" superioare, pe verticala ...Sinelui!
Eu imi pot propune un parteneriat de joc cu tine si conform datelor gestionabile de constient, ne putem achita corect in relatie de toate cele pe care ni le-am propus; cu toate astea este foarte posibil si aproape previzibil ca "nevoile experientiale" care ne sunt comunicate individual din instantele noastre superioare SA NU COINCIDA cu ceea ce noi ne-am propus initial. Orice am incerca sa "facem", vom fi nevoiti sa acceptam in final ca doar atat am putut prevedea si conduce de la nivel de pixel aflat in experienta, care doar pare a fi "a noastra" cand de fapt prin noi doar SE FACE!
Este si motivul pentru care intrega gama de "conditionari pozitive" ale mintii are rezultate experientiale atat de nesemnificative.
DECI, daca vedem si acceptam ca unui sunet/frecventa II CORESPUNDE STRICT O CONFIGURATIE a granulelor, putem "vedea" si reciproca, faptul ca, daca vreau sa ajung la o anume "adresa" este firesc sa rezonez eu pe acea frecventa? Configuratia ARE deja acea "semnatura vibrationala proprie" in Creatie! Eu am intentia de a o aduce la mine, deci tot EU trebuie sa rezonez cu ea! Este pricipiul rezonantei aici! In viziunea lui Keshe acesta este si modul in care noi vom putea "calatori" in spatiu. Prin "simpla acordare vibrationala " la vibratia (unica in creatie) a statiei de destinatie propuse. NU este magie ci stiinta, de ordin superior!
Vorbind despre empatie, este doar o racordare vibrationala si ea. Pana nu vibram LA FEL, capacitatea de a recepta ceea ce altul emite este imposibila, si o stim chiar si din electronica invatata deja: TREBUIE sa invarti butonul pe scala, ca un condensator variabil sa acordeze circuitul oscilant de la intrare cu cel de la iesirea postului emitator. Altfel nu "prinzi/receptionezi" nimic...
Acum, un punct aflat in manifestare, ca si entitate umana, are o emisie la nivel "fizic", asigurata de regula prin limbaj scris sau vorbit, dar are si structuri superioare, care TOATE emit, intr-o anume banda de frecventa, fiecare. Ca atare noi nu suntem in Creatie doar prin ceea ce vorbim ci si prin emisii inconstiente la nivelul de frecventa ale gandului, dar simultan si ale sentimentului sau emotiei. Ele pot fi citite de oricine se racordeaza vibrational la ceea ce noi emitem/suntem, la acea banda de frecventa.
Si ca pusti inconstient am avut repetate confirmari ca asa functionam: eram in liceu si am citit despre un italian care isi adapa masina de la rau, cu minime adaptari la un motor clasic cu ardere interna. A doua zi dimineata STIAM exact ce a facut in acel motor. La randu-mi, intr-o zi, sicanat de cat de des trebuia sa tot schimbam garniturile la multii robineti din casa, m-am dus la prietena mea/mama si i-am aratat un desen al unui robinet cu "nuca", pe care evident nu l-am putut promova, dar care in cativa ani invada piata in  variate tipodimensiuni...
Si in cazul "tehnologiei Keshe", noi avem acces la vorbele si scrierile sale, dar avem acces si la gandurile si emotiile lui sau la intentia sa creatoare. A il considera escroc inseamna ca iti declini RESPONSABILITATEA de a baleia toate aceste nivele in care EL EMITE si a iti infatua egoul separator cu un calificativ "din burta".
EU STIU cine este Keshe, din chiar "inlauntrul lui".  Nici nu are ce sa imi mai spuna, ramane doar sa IMI DOVEDESC ca l-am inteles!
Succes fiecaruia si...sa terminam cu joaca IMATURA! <3

Niciun comentariu: