Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 17 februarie 2016

octave vibrationale

 Ceea ce noi percepem a fi foarte "material", in octava superioara poate aparea ca in imaginea de mai sus. Cu cat ne acordam frecventele cu o dimensiune superioara, cu atat pretinsa materialitate dispare, asa  cum culorile AICI corespunzand frecventei chakrelor se modifica si ele, ca vibratie/culoare.
Sagetile desenate de mine indica sensul coborator al octavelor vibratorii , cu directia proiectiei CATRE "manifestare/materie".
Atunci cand intelegem cu adevarat acest "joc al manifestarii" observam ca sunt diferite "dimensiuni" ale cauzalitatii a ceea ce noi experimentam ca si efect, cand constiinta ne este "prabusita/identificata" cu "materia". In ciuda acestei iluzii, fiecare punct de constiinta proiectat AICI ca om in experienta are desigur structuri in toate dimensiunile, doar ca constienta acestui adevar lipseste. 
Multidimensionalitatea fiintei devine experienta abia atunci cand te-ai decis ca vrei sa stii cine/ce esti. Accesul la ea se face, evident, prin modificarea parametrilor tai "ca om". ESTI singurul echipament acordabil (exact ca in muzica), de tine depinzand octava in care alegi sa iti muti preponderent ATENTIA.
Desigur in experienta "ca om" esti obisnuit cu unelte de lucru/masura, care in dimensiuni/frecvente superioare NU mai pot exista. Tendinta fireasca este sa te indoiesti ca chiar asa stau lucrurile. Doar ca indoiala e o calamitate pe care singur ti-o "adminstrezi" in Creatie. Sfatul "intelept" de a te indoi de tot este valabil STRICT cata vreme intelectul alege intre ipoteze ale experientei. In octavele superioare in schimb este o atitudine FALIMENTARA.
Incepand cu dimensiunea vibrationala imediat superioara, toti cei care au experimentat astralul STIU ca este decisiv CE ALEGI. Nu si cei carora experienta "li s-a intamplat". Aceia doar "zboara printre REALITATI".
Cu cat experimentezi octave superioare, cu atat mai limpede iti devine actul de creatie constienta doar pe INTENTIE.
CE anume "se muta" din ceea ce TU ESTI? Doar constienta constiintei, prin mutarea starii de ATENTIE, avand la baza o liniste interioara cat mai profunda. Iar asta se obtine in stari de meditatie CAT MAI INALT vibratorii, in acord cu octava pe care intentionezi sa o explorezi.
Vizionarismul apare desigur diferit in diferitele vibratii, iar a patra dimensiune doar ne invata cam ce inseamna aceasta notiune. Pentru ca aici DEJA EXISTA cliseele pentru dimensiunea experientei, tot ce poti alege daca experimentezi CONSTIENT astralul (asa numitul vis lucid) este sa schimbi un cliseu DEJA manifestat cu un altul, vazand operatia ca atare. Daca spre exemplu faci ho'oponopono in vibratia acestei octave si vrei sa produci o vindecare, "vezi" acel om deja vindecat. Dar la acest nivel EXISTA cliseul si pentru "boala"...de aici magia alba/neagra. In dimensiuni vibratorii superioare NU MAI AI de gestionat clisee, STII ca ele se vor aranja in a patra conform viziunii/intentiei tale creative. De aceea si TOATE procesele au loc ...de la Sine. De aici incolo vindecarile se produc pe STIU CA ESTI O EXPRESIE IDEALA si nu ai cum fi altceva. Cu cat vibrezi in dimensiuni/octave superioare PREPONDERENT, cu atat simpla ta prezenta rezolva de la Sine.
Tesla era celebru pentru capacitatea de a vedea subansamblele deja montate si functionand, asa incat NICIODATA nu a testat in "fizic" vreo schema, ea era functionala de la prima montare. 
Cand am afirmat ca viziunea si tehnologia Keshe corespund dimensiunii/octavei a 16-a am spus implicit cateva lucruri. NU EXISTA nici o sansa ca ea sa esueze, tocmai pentru ca acolo nu exista decat STIU. Chiar prin stilul in care isi comunica corectiile SE VEDE ca el de fapt urmareste o optimizare AICI, in lumea sarmelor si substantelor, el stiind bine ca...asa ceva chiar NU EXISTA. 
Tot implicit e util sa fie inteles ca NU AVEM OPTIUNI in raport cu aceasta viziune, o putem ocoli un timp in propria experienta incapatanata, putem si parasi planul experientei dar EA VA RAMANE, asigurand continuitatea in dimensiuni superioare a acestei pretinse civilizatii, dar draga noua tuturor-cumva.
Am pus aici si un .gif emis de Haramein, care arata ceva despre campuri sau...ceea ce keshe ar numi plasma. indiferent scara la care ne referim, plasma si starea plasmatica vor trebui intelese. Multe din adevaruri se regasesc atat in viziunea lui Haramein cat si a lui Keshe si nu intamplator la CERN sunt maestrii spirituali, capabili sa STIE ceea ce intelectul abia va constata...



Niciun comentariu: