Totalul afișărilor de pagină

luni, 15 februarie 2016

putere vs. forta sau...vibratie=informatie

Mi-am "permis" sa upgradez cateva valori ORIENTATIVE in tabelul lui Hawkins, restul le mai puteti interpola si voi. Ideea este ca dupa 2012 cand vibratia planului a crescut, aceste modificari s-au facut simtite la fiece individualitate pe care eu am putut-o analiza, inclusiv persoane publice sau politice. In constiintele in care perceptia "materiei", nivelul de pixel pe monitor primeaza, se cauta inca manifestarea fortei. Pe masura ce vibratia creste si intelegerea evolueaza, apoi acceptarea, pacea. Incepe sa devina din ce in ce mai limpede ca hipnoza conform careia ESTI DOAR UN PIXEL diminueaza, incepi sa intelegi rolul vibratiei in Creatie. Din propria Cale. Cand constiinta depaseste nivelul de vibratie 1000 conditionarile uzuale si dependenta de credinte exterioare dispar. AICI insa se simte utilitatea Cunoasterii, deoarece DACA EA LIPSESTE, intelegerile pot deveni foarte distorsionate, ele facandu-se doar pe intuitiv. Daca se mentine un senzitiv foarte dezvoltat si emotiile nu au diminuat, atunci starile extatice devin un real "pericol" experiential. Greu entitatea care a ajuns sa experimenteze indelung acest nivel mai poate fi adusa la un numitor comun al unui joc, cam oricare ar fi el...Cam toate experientele de "astral" prelungit, indiferent ca prin adaus de substante sau ...altfel, genereaza "convingeri experientiale" foarte subiective, dar...convingeri. Cu ele nu e de glumit, au in spate forta unui Sine creator. 
Daca insa cunoasterea/intelegerea si vibratia au crescut ARMONIOS, atunci incepe sa devina limpede ca vibratia/frecventa sunt MODURI in care Creatia stocheaza si vehiculeaza INFOrmatia. Si, ca atare incepe sa devina limpede de ce "mai intai a fost cuvantul" (cuvant=sunet/mantra).
Aceste precizari eu le gasesc utile pentru a intelege cum si cine isi va putea acorda accesul la viziunea si tehnologia Keshe. Toti cei care, in cel mai profund nivel al constiintei, inca considera ca starea de pixel primeaza, vor da reject instinctiv acestei viziuni iar tehnologia NU LE VA RASPUNDE. Pentru acele nivele de experientza Keshe este doar un saltimbanc. Argumentele anti vor fi din cele mai uluitoare, dar cu puternica referire la cele"invatate" in nivelul "cultura generala", adica conditionarea uzuala. Keshe va fi inteles si studiat cu mare ATENTIE de cei inca neinregimentati (cel mai ades adolescenti, copii chiar), de catre artisti care oricum nu au valorizat pretinsa "stiinta" si de cei deja eliberati de conditionari. Mai exista si o larga patura formata din cei care CHIAR AU SIMTIT ca nu apartin acestui joc, cel desfasurat in limitele concurentiale, perceputi ca neadaptati. Si acestia vor gasi rapid in aceasta cale o modalitate creativa de a isi demonstra valoarea.
Ca unul care chiar m-am regasit in multe si foarte diferite nivele, la fel de firesc integrat si in nivelul creatiei plastice ca si al cercetarii tehnologice, ca si in cel al concurentei de piata ca apoi sa ajung sa cercetez "inefabilul", energia piramidei, geometria "sacra", chiar stiu din proprie experienta CE si DE CE spun ce spun.


Niciun comentariu: